PEDAGOJİK FORMASYON KAYIT HAKKI KAZANANLAR

PEDAGOJİK FORMASYON KAYITLARI HAKKINDA

Kesin kayıtlar 03.02.2015 tarihinde başlayıp ile 05.02.2015 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Kayıt saatleri 09.00- 12.00 ve 13.00 - 17.00 arasındadır. Kesin kayıtlar sonrasında kontenjanlar dolmaz ise 06.02.2015 tarihinde yedekler ilan edilecektir.

Yedek olarak kayda hak kazananların kesin kayıtları 09-10 Şubat 2015 tarihlerinde Fakültemiz Formasyon bürosunda yapılacaktır.

Yedek kayıtlarla kontenjan dolmadığı takdirde adaylardan ONLİNE BAŞVURU ile kayıt güncelleme yoluyla tekrar yedek kayıt ilanı yapılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER;

1. Okuyan öğrenciler için 2014-2015 Eğitim öğretim yılında alınmış 4. sınıf olduğunu gösterir güncel öğrenci belgesi, mezun öğrenciler için lisans diplomasının aslı ya da aslı gibidir onaylı örneği
  2. Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir.
  3. Okuyan öğrenciler için onaylı not durum belgesi, mezunlar için Lisans Not Transkripti ya da Aslı gibidir onaylı örneği
  4. Okuyan öğrencilerden ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi.
  5. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ile birlikte)
  6. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  7. T.C. Vakıflar Bankası Nalçacı Şubesine öğretim ücretin ilk taksiti olan 1.027 TL’nin  TR 59 0001 5001 5800 7300 2284 83 IBAN Numaralı Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Döner Sermaye hesabına yatırdığına dair 1 adet banka dekontu.( Herhangi bir Vakıfbank şubesinden ücret yatırılabilir, EFT ve bankamatik dekontu kabul edilmeyecektir.)
  8. Dekontta Öğrencinin Adı Soyadı ve TC Kimlik Numarası yazılarak Pedagojik Formasyon Ücreti açıklaması yer alacaktır.
  9. Müracaatlar şahsen veya Noterden verilecek vekâletle yapılacaktır.

Not 1:   YÖK’ün talimatı gereği ilgili programlara sadece mezunlar ile 2011 ve öncesi girişli olup halen son sınıfta bulunan öğrenciler yerleştirileceğinden, bu durumlarını belgeleyemeyen adayların kaydı yapılmayacaktır.

Not 2: Dolmayan kontenjanlar başvuruların yoğunluğuna göre diğer bölümlere aktarılmıştır.

Not 3 :  (Sosyoloji Bölümü  En az 16 Kredi Felsefe, 16 Kredi Psikoloji, 8 Kredi Mantık dersi aldığını gösterir üniversitelerinden alacakları resmi bir belge ile başvurabilir. Transkript yeterli değildir.)

Not 4: Eksik belgesi olan yada online başvuru sırasında yanlış beyanda bulunan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Not 5 : Yedek kayıtlar tamamlandıktan sonra kayıt sildirenlerin harç iadesi yapılmayacaktır

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ASİL LİSTE.pdf